Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Alpinisme
>
Nieuws 
Klimmalaya en de Koa-Rong 2, een successtory

Klimmalaya en de Koa-Rong 2, een successtory

In augustus 2006 hebben zes jongeren van Klimmalaya hun eerste 6000'er trachten te beklimmen in de Indische Himalaya. Onder deskundige begeleiding van Lut Vivijs en Jan Vanhees konden ze, ondanks de slechte weersomstandigheden, een geslaagde toppoging op de Koa-Rong 2 (6194m) aan hun palmares toevoegen. Expeditielid Brenda De Fré schreef voor ons een aangenaam lezend verslag.
Voor zij die meer willen weten is er nu donderdag 22 maart om 20u in de lokalen van de Koninklijke Roeivereniging, Kanodreef 1 te Gent, een voorstelling.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm