Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Alpinisme
>
Nieuws 
Yosemite kleurt Belgisch

Yosemite kleurt Belgisch

Onze Belgische klimmers trekken massaal naar de States. Begin september vertrokken twee expedities met ambitieuze projecten naar Yosemite. De eerste bestaande uit Stéphane Hanssens en Matthieu Devallée met The Nose als streefdoel (zie hier hun site). De tweede bestaande uit Jonathan Thomas, Olek Kazimirowski en Nicolas Andry doet een poging in Freerider (zie hier hun site). De beide teams maken deel uit van het CAB-RCT alias Rock Climbing Team.
[Update] En ze zijn de enigsten niet: Jerry Baets, Sofie Hoet, David Truyens, Peter Taeymans, Oli Favresse en Vero, Dieter Boedtse,... Het zal er bruisen!


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm