Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
BCCC
>
Nieuws 
Deelnemerslijst eerste selectiewedstrijd Boulder 2011

Deelnemerslijst eerste selectiewedstrijd Boulder 2011

De deelnemerslijst voor de eerste selectiewedstrijd voor Boulder 2011 is van hoog niveau. Komende zaterdagavond zullen een vijftigtal klimmers strijden om de eerste 8 plaatsen op het Belgisch Kampioenschap Boulder(4 dames en 4 heren).
Het zal er gaan stuiven en puur spektakel zijn, daar in klimzaal Blok. Als onze berekeningen kloppen nemen er niet minder dan 8 mannelijke achtstegraadsboulderaars deel waaronder Olivier Mignon. Hij komt na enkele jaren afwezigheid op officiële boulderwedstrijden nog eens aan het plastiek voelen. Bij de dames is de aanwezigheid van Mathilde Brumagne de verrassing. Ze neemt voor het eerst in enkele maanden weer deel aan een officiële wedstrijd.

De deelnemerslijst (.pdf)
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm