Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
BCCC
>
Nieuws 
Eerste selectiewedstrijd Boulder 2011 op 15 oktober

Eerste selectiewedstrijd Boulder 2011 op 15 oktober

23 september 2011

De eerste selectiewedstrijd voor het Belgisch Kampioenschap Boulder - Boulder 2011 - staat geprogrammeerd op zaterdag 15 oktober. Een seizoensstart die doorgaat in klimzaal Blok te Hoboken en die een quasi-onafgebroken reeks wedstrijden tot half december opent.
Volgens een snelle berekening rest er u dan ook nog slechts een kleine maand om je training op punt te stellen. Bij gelegenheid van deze wedstrijd kennen we alvast de eerste 8 namen (4 heren + 4 dames) voor het Belgisch Kampioenschap dat doorgaat op 10 december in de City Lizard.
Laat de trainingen u er niet van weerhouden u tijdig in te schrijven. Afspraak hiervoor op de website van klimzaal Blok.

De site van klimzaal Blok
De site van de BCCC
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


23/09/2011
inschrijven vóór 10 oktober guys & gals
tot dan!! en happy training!


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,