Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
cany
>
Nieuws 
Canyoning in België?

Canyoning in België?

Ja, het kan. We hadden trouwens een mooie inleiding, in de zin van Met dit mooie weer kan je je misschien moeilijk voorstellen dat je ooit in de zomer én in eigen land aan canyoning kan doen... Echter, vandaag is het beginnen regenen, maar het klopt wel. In 2000 kenden we een zeer natte juli-maand. Ardeense rivieren kenden een groot waterdebiet en hiervan maakten Jean-Claude Vittoz en zijn companen gebruik om de Hoge Venen op een andere mannier te leren kennen.
Omdat het onze verjaardag is, geven we er direct het toetje bij: een beschrijving van de geïsoleerde watervallen in België! (beide artikels zijn in het Frans)


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm