Competitie
>
Artikels 
Boulder Contest te What's up op 11 oktober

Boulder Contest te What's up op 11 oktober

28 september 2009, 

In april 2009 opende WHAT'S UP een nieuwe boulderzaal in Villeneuve d'Ascq, ten oosten van Rijsel en op minder dan 1u20 van Brussel, Antwerpen of Namen...

Deze zaal is volledig gereserveerd voor het boulderen, niet minder dan 600 m² klimbare oppervlakte met 25 verschillende profielen. Bij de blokken die hoger komen dan de reguliere maximum hoogte (4,5 meter) kan je afklimmen via speciaal voorziene laddertjes. Daarbij is het ook een heldere en luchtige ruimte.

De Open international de blocs georganiseerd op zondag 11 oktober 2009 zal in goede banen geleid worden door Mikaël Fuselier en biedt 30 boulders aan. Van zeer makkelijk tot extreem hard, iedereen zal zich kunnen uitleven!
De beste 5 heren en dames zullen het verder uitvechten in een finale op 4 aparte boulders. Zoals vaak vertrekken de streksten met elk hun deel van de prijzenpot van  €uros. Voor alle anderen zijn er nog vele prijzen die via een onschuldige hand verdeeld zullen worden.

Praktische info

Datum: zondag 11 oktober vanaf 10u
Plaats: Villeneuve d'Ascq (bij Rijsel)
Inkom: 20 Euro
Jeugdklassement voor -18

Programma

  • Inschrijvingen: van 10u00 tot 10u45
  • Contest : van 11u00 tot 15u00
  • Bekendmaking resultaten: 15u30
  • Finales: 16u00

Info en inschrijvingen op de site van What's Up


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerenartikelarchief 

Foto's 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,