Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
100sations bloc op 22 november in Entre Ciel et Terre

100sations bloc op 22 november in Entre Ciel et Terre

In twee edities is de Open Boulder 100sensations bloc van klimzaal Entre Ciel et Terre uitgegroeid tot een bijzonder populair evenement bij de liefhebbers van het genre. Op zaterdag 22 november worden de honderd blokken verdeeld over alle zalen, waaronder ook de nieuwe zaal met een mobiele campusbord die afgelopen juni werd geopend. Vier uur lang komen alle niveaus aan bod, zodat iedereen zijn gading vindt. Tot slot wordt er tijdens deze editie ook voor het eerst gestreden om de titel van universitaire landskampioen. De vier besten uit de categorie dames en heren nemen het vervolgens tegen elkaar op in een spectaculaire finale onder de spotlights!

Na de sportieve inspanning is het tijd voor wat ontspanning … De klimzaal in Louvain-la-Neuve staat al lang bekend om zijn fantastische sfeer en haalt na de wedstrijd weer alles uit de kast voor een geslaagde 'Cheese, Beer & Wine'-avond. Editie 2.1 wordt feestelijk afgesloten met een optreden van de lokale band 'In Lakesh'.

Inlichtingen en inschrijving op de website van klimzaal Entre Ciel et Terre
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Foto's 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm