Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
3h Chrono in Face Nord op 23 november

3h Chrono in Face Nord op 23 november

13 november 2013

Het is gebruikelijk van in november naar Bergen te trekken. De zaal Face Nord organiseert er ook dit jaar de boulderwedstrijd 3h Chrono. Deze tiende editie zal doorgaan op zaterdag 23 november.
Hier een verduidelijking van het concept: de klimmers moeten zoveel mogelijk boulders toppen (van niveau 3 tot 7c) in maximum drie uur tijd. Het aantal punten wordt verdeeld over het aantal mensen die de boulder getopt hebben. Dat houdt de spanning er wel in. Er zullen prijzen uitgereikt worden voor alle deelnemers, onder andere een crash pad. Nieuw dit jaar is de vereenvoudiging van de categorieën.
Schrijf je wel tijdig in. De plaatsen zijn beperkt tot negentig deelnemers. Je moet ook geboren zijn voor 2001. Klimmers die hun eigen crash pad meebrengen, krijgen per crash pad een korting op hun inschrijvingsgeld.

Website van klimzaal Face Nord
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Foto's 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,