Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
50 klimmers in actie op het strand van Westende

50 klimmers in actie op het strand van Westende

Goed vijftig klimmers beantwoordden de roep van de Pepsi Max Rocks on Tour het laatste weekend van juni. Boulderblokken, zand en zon tot aan de finales zorgden voor een geslaagde dag voor de senioren. De eindstand telt wel vele ex aequo's. Eenmaal de finales gestart was de regen ook van de partij en dus werd het een klassement op basis van de kwalificaties. Met elk 29 getopte boulders delen Jurgen Lis en Michiel Hennevelt het mannelijke podium. Sarah De Smet en Nathalie Van Opbroecke doen hetzelfde langs vrouwelijke zijde met 21 boulders. De dag nadien traden een vijftiental jongeren aan om hun passie op het strand van Westende te botvieren.

De volgende manche van de Rocks on Tour vindt plaats in Antwerpen op 5 oktober.

De resultaten van [email protected]
De site van Rocks on Tour
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm