Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Afspraak Blok Open op zondag 10 januari

Afspraak Blok Open op zondag 10 januari

4 januari 2010

De inschrijvingen voor de Blok Open liepen gisteren maandag af om klokslag middernacht. Het magische aantal inschrijvingen 150 is niet alleen maar bereikt, maar zelfs overschreden. Dat belooft! Het zal er gaan stomen in Blok in Hoboken op zondag 10 januari! De klimmers worden er verwacht vanaf tien uur, maar mogen de arena pas om elf uur betreden! Let the games commence!

Als je van plan zou zijn om naar de wedstrijd te gaan kijken, dan kan je dat van op de eerste rij. Klimzaal Blok is nog dringend op zoek naar scheidsrechters, dus als je je geroepen voelt, stuur dan als de razende bliksem een mail naar [email protected]

Als scheidsrechter krijg je niet alleen een aantal drank- en eetbonnetjes, je wordt ook getrakteerd op een uniek Blok Open-medewerkers t-shirt.

 

Let wel: er wordt geen inschrijving de dag zelf aanvaard.

De Blok Open website: http://blokopen.belclimb.net
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,