Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Anak Verhoeven eindigt 2de op de Europese Beker Jeugd in Imst

Anak Verhoeven eindigt 2de op de Europese Beker Jeugd in Imst

7 juni 2010

Op de eerste etappe van de European Youth Series in Imst stond de jonge Anak Verhoeven meer dan haar mannetje. Voor haar eerste deelname lukte ze erin zich als tweede in haar categorie - Youth B (miniemen) - te plaatsen. Bij de jongens wist een ander jong Belgisch talent, Loïc Timmermans, zich een negende plaats toe te eigenen. Door de voor de hand liggende reden dat het examens zijn in schoolland, was de Belgische delegatie in Oostenrijk maar zeskoppig.

Na de stop in Imst, houdt de Europese Beker voor de Jeugd nog halt op vier andere locaties dit jaar: Wenen (Oostenrijk), Veliko Tarnovo (Bulgarie), Annecy (Frankrijk) et Kranj (Slovenie).

De resultaten van de Belgische deelnemers
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,