Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Anak Verhoeven en Loïc Timmermans in form te Wenen

Anak Verhoeven en Loïc Timmermans in form te Wenen

15 augustus 2010

Het einde van de rotsvakanties rijmt met de terugkeer naar de wedstrijden. Na, in de maand juli, de rotsen onveilig gemaakt te hebben trok het Belgian Youth Climbing Team naar Wenen voor de 2e manche van de European Youth Series. 11 Belgische deelnemers vochten samen met 224 andere Europese jongeren voor de winst.
Bij de jongsten van het team wisten Anak Verhoeven en Loïc Timmermans zich opnieuw te onderscheiden met een respectievelijke 3e en 5e plaats in de Youth B. Sébastien Berthe miste maar net de finales met een 12e plaats in de Youth A. Dit belooft voor de Wereldkampioenschappen over minder dan een maand in Edinburgh.

Resultaten van de Belgische delegatie
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


16/08/2010
Proficiat!!

We kijken uit naar de volgende prestatie.


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,