Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Anak Verhoeven triomfeert in Kranj

Anak Verhoeven triomfeert in Kranj

21 november 2010

Met een overwinning op de laatste wedstrijd van de Europese Beker voor de Jeugd in Kranj, sluit Anak Verhoeven op briljante wijze haar eerste internationale wedstrijdseizoen af. Anak eindigt met exact evenveel punten als de Oostenrijkse Elena Bonapace maar moet het hoogste plaatsje van het eindpodium afstaan aan de Oostenrijkse omdat de verschillende podiumplaatsen over heel de Beker in rekening gebracht worden. Ze ging met zilver naar huis.

Bij de jongens valt opnieuw de finaleplaats van Sébastien Berthe uit Arlons op. Sébastien mag ook het seizoen in schoonheid afsluiten met een 9de plaats bij de Cadetten en een 11de plaats in het eindklassement.
Voor Loïc Timmermans betekende Kranj een lichte teleurstelling. Dankzij een 18de plaats in Kranj grijpt hij met een vierde plaats in het eindklassement net naast het podium.

 

Resultaten van de Belgische delegatie
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


25/11/2010
Available on this page:
http://www.belclimb.be/comp_detail.asp?t=ifsc-european-youth-series&compID=667

Thanks to Denis Timmermans

Hube


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,