Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Arco: (te?)veel winnaars

Arco: (te?)veel winnaars

Onder een alles behalve stralende zon, m.a.w. het regende er even erg als in ons eigen landje, vond dit weekend in het Italiaanse Arco de jaarlijkse Rock Masters plaats, een invitatiewedstrijd, vergelijkbaar met de Belgische Goldfinger.
Waar Muriel Sarkany er zich tijdens de vorige edities bij het moeilijkheidsklimmen meermaals de sterkste kon noemen, moest ze nu de overwinning delen met de Slovaakse Martina Cufar. Diezelfde Cufar die met een milimeterverschil de week eerder wereldkampioene werd.
Ex-aequo bij dames, maar de mannen deden nog straffer: maar liefst 3 klimmers mochten het altijd al te kleine hoogste schavotje delen: Yuji Hirayama, Andreas Bindhammer en Tomas Mrazek.
Bij het blokklimmen ging de overwinning naar Corinne Theroux en Salavat Rakhmetov.
Voor meer info en de volledige uitslag kan je naar de site van Rock Masters Arco surfen.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm