Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
BCC 2e manche komt eraan

BCC 2e manche komt eraan

14 oktober 2002

Volgende zondag vindt in de spiksplinternieuwe Brusselse klimzaal Itinéraires de tweede manche van de Belgian Climbing Cup plaats. Voor de klimmers zullen dus niet alleen de routes à vue zijn, maar ook de klimwand. Inschrijven kan nog tot 18 oktober.
In ons overzicht van klimzalen vind je op de desbetreffende pagina de Mapquest-link naar een gedetailleerd plan. Wie met het openbaar vervoer reist, kan best vanaf Brussel Centraal het Metrostation Horta als eindbestemming nemen; de klimzaal ligt dan op ruim 5 minuten wandelen.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,