Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
BCC manche 2: resultaten

BCC manche 2: resultaten

13 november 2004

Geen jaarlijkse editie van de Future Sports Climbing Trophy maar een heuse BCC-manche te Zottegem. We sommen de winnaars in de verschillende categorieën even voor jullie op:
Graftiaux Chloé (Dames A), Brumagne Mathilde (Dames B) en Vande Berg Perrine (Dames C) scheerden hoge toppen bij de dames. Bij de heren wonnen Thomas Jonathan, Englebert Patrick en Cappoen Steven ex aequo met Van Krickingen Toon respectievelijk bij de Heren A, B en C.
De volledige resultaten kan je op deze pagina nalezen en het verslag van Tijl is hier te vinden. Tintin neemt de spanning van deze Belgian Climbing Cup onder de loep in dit artikel (in het Frans)
We houden niet op en gooien er ook nog een QuickTime-filmpje tegenaan van Gorik Dirix.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,