Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
BCC resultaten

BCC resultaten

Vorige zaterdag vondt te Puurs de eerste manche van de Belgian Climbing Cup plaats. Deze manche vond vroeger plaats dan de vorige jaren, wat een verklaring kan zijn voor de magere deelnemers-opkomst.
Bij de dames klom de Française Karol Ilic in de A-klasse beter dan Kim Anthony, maar als buitenlandse nam zij deel buiten competitie. Naar verluidt is de uit Thionville afkomstige Karol van plan om zich nog te laten zien in de Belgische competitie. Ook de nog te jonge Chloé Graftiaux zette buiten competitie in de A-klasse een puike prestatie neer. Haar iets oudere zus Alix Graftiaux won bij de Dames B, in de categorie Dames C won Isabel Van Havermaet en Frédérique Dieudonné haalde het bij de Dames D.
Bij de Heren A ging de overwinning naar Marius Oniga, Stéphane Hanssens won bij de Heren B en in de C-categorie won Michael Ghyoot.
De volledige uitslag is beschikbaar op de officiële site van de BCCC.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm