Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
BCC te Leuven

BCC te Leuven

21 oktober 2001

De tweede manche van de Belgian Climbing Cup, die ditmaal plaats vond in klimzaal Hungaria te Leuven, trok meer deelnemers, waaronder terug een aantal buitenlandse klimmers, dan de vorige editie. De aanwezige klimmers én de organisatie waren deze keer wél te spreken over de opwamingsmogelijkheden in Hungaria: wegens de aanbouw van een nieuwe boulderruimte, kon de boulderruimte in de klimzaal gebruikt worden voor de opwarming.
Bij de Heren A ging de overwinning, bijna zoals gewoonlijk, naar Marius Oniga, bij de Dames A ging de overwinning naar de Française Carol Ilic. André Franck haalde de eerste plaats bij de Heren B en bij de dames B ging de eerste plaats naar de eenzame Alix Graftiaux. In de categorie Heren C won Jonathan Foulon, Isabel Van Havermaet haalde het bij de Dames C en bij de Dames D werd Frédérique Dieudonné beloond met de overwinning.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,