Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
BCCC 2003-2004

BCCC 2003-2004

3 september 2003

In Juni vond een werkvergadering plaats met verschillende Belgische Klimzalen en Sportklimmers ter bespreking van een nieuwe BCC formule Challenge. Deze nieuwe formule zal niet doorgaan, de voornaamste opmerking die werd gemaakt is een te grote ongelijkheid bij Challenge die zou ontstaan door de geografische spreiding van de klimmer. De basis van elke competitie is gelijkheid voor alle deelnemers en deze kon met de nieuwe formule niet 100% worden gegarandeerd.
Met het oog op een vernieuwde BCC-formule kwam het voorstel om afwisselend een Beker Blokklimmen en een Beker Moeilijkheidsklimmen te organiseren. Dit voorstel vond het meeste aanhang en zal vanaf dit jaar worden georganiseerd. De BCC 2003-2004 zal dus een Beker worden van Blokklim-manches.
Meer informatie over de wedstrijdformule, data en locatie volgen later. De eerst BCC-manche zal plaatsvinden in oktober.
In het Competitieseizoen 2003-2004 organiseert de CAB de BCC en het BK Senior, de BAC het BK Junior en BK Boulder.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,