Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
BCCC info

BCCC info

10 november 2006

De Belgian Commission for Competition Climbing vraagt ons om enige informatie te verspreiden betreffende toekomstige officiële competities.
Ten eerste, de details (update 12/11) van het komende Belgisch Kampioenschap Boulder (Boulder Bis 2006) dat aanstaande zaterdag 18 november in de zaal Blok te Wilrijk doorgaat. Vervolgens de eerste informatie over Climb Junior 2006 (lees het Belgisch Kampioenschap voor Juniors), gepland op 2 december in Gecko Tank, Luik.
En tenslotte, een nieuwigheid voor dit jaar, alle informatie betreffende de Belgian Youth Cup waarvan de eerste manche morgen doorgaat in Stone Age, Brussel.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,