Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Belgian Boulder: er is nog plaats

Belgian Boulder: er is nog plaats

13 maart 2002

Wie in extremis nog wenst deel te nemen aan het Belgisch Kampioenschap Boulderen, komend weekend te Gent, is nog niet te laat. De BAC laat ons weten dat er nog vrije plaatsen zijn! Als het even kan, bel je naar het secretariaat van de BAC om je komst te melden (03/776.60.18), maar je kan zaterdag ook nog gerust afkomen. De selectiegroepen starten om 10.00, 12.30 en 14.30 uur, kom dus tijdig voor de opwarming.
Op vraag van vele jonge klimmers, is bij de Dames de minimumleeftijd van 18 jaar niet langer vereist. Jongere klimsters kunnen echter geen aanspraak maken op de titel.
Om jullie helemaal zin te doen krijgen, hebben we hier een filmpje van de vorige editie van de Bleau Open (bedankt, Peter-Jan), je moet er wel de Quicktime Player voor hebben. Problemen met het filmpje? Stuur ons gerust een mailtje.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,