Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Belgian Boulder: halve finalisten

Belgian Boulder: halve finalisten

16 maart 2002

Hier is de lijst met geselecteerden voor de halve finale van het Belgisch Kampioenschap Boulderen, morgen te Gent (klimzaal Bleau):
Heren: Nicolas Favresse, Marius Oniga, Jerome Abraham, Thierry Hardy, Olivier Rouquette, Christophe Depotter, Keevy Raes, Peter Belien, Stephane Hanssens, Dennis Van Heghe, Sean Villanueva, Gunther Verwimp, Olivier Coenen, Ben Roose en Nicolas Leroy.
Dames: Alix Graftiaux, Chloé Graftiaux, Vanessa Leroy en Kim Anthoni.
Op de regionale televisiezender AVS (Gent) zal vanaf morgen (zondag) 17.00 een reportage te zien zijn over Belgian Boulder, met onder andere een interview met Wall-y en uw  dierbare hoofdredacteur ;-)
Ook in het VRT-programma Man Bijt Hond zal een bijdrage te zien zijn. Hoogstwaarschijnlijk wordt deze komende maandag uitgezonden, anders moeten we nog een weekje wachten.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,