Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Belgisch duo op 14e plaats in de Wereldbeker van Atlanta

Belgisch duo op 14e plaats in de Wereldbeker van Atlanta

1 oktober 2012

Na Europa en voor Azië, waar ze nu voor drie weken naartoe trekt, passeerde de karavaan van de Wereldbeker in Atlanta, USA, voor de vijfde manche. Qua podium bood de Amerikaanse halte weinig nieuws in vergelijking met de afgelopen week in Puurs. De Koreaanse Ja-In Kim en de Spanjaard Ramon Julian Puigblanque gaan voort op hun elan en winnen. Op Belgisch niveau zien we dat onze Belgische Kampioenen met recht en rede de verplaatsing maakten. Mathilde Brumagne en Loïc Timmermans eindigen beide op een 14e plaats. Voor de eerste is het een stevige oppepper na het gedwongen moeten passen voor Puurs. Ditmaal mist ze de finale op twee bewegingen. Voor Loïc kunnen we echt spreken van een puike prestatie want met slechts 17 jaar op de teller komt hij voor een eerste keer aankloppen bij de top 10 op wereldniveau.

Resultaten van de Wereldbeker in Atlanta
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


Gerelateerde inhoud 
nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,