Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Belgisch Kampioenschap Boulderen

Belgisch Kampioenschap Boulderen

25 maart 2003

Mogen we jullie even warm maken voor het aankomende Belgisch Kampioenschap Boulderen? Zaterdag 29 maart e.k. kan je vanaf 9 uur terecht in klimzaal Stone Age (Brussel) om er de nationale top aan het werk te zien. Muriel Sarkany, Alix Graftiaux, Jérôme Abraham, Nicolas Favresse, Olivier Favresse, Thierry Hardy en een vijftigtal andere sterke jongens en meisjes zullen er de boulderproblemen van Christophe Depotter en Tintin trachten op te lossen. Het geheel zal aan mekaar gepraat worden door Séan Villanueva.
De halve finale gaat van start om 14.30 uur en om 18.30 zullen nog slechts de besten overblijven om de titel binnen te rijven.
Iedereen is welkom!


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,