Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Belgisch Kampioenschap Moeilijkheid

Belgisch Kampioenschap Moeilijkheid

10 maart 2002

Muriel Sarkany en Nicolas Favresse. We hoeven er bijna niet bij te zeggen dat zij de title van Belgisch Kampioen bij de Senioren Dames en Senioren Heren wegkaapten in klimzaal Face Nord te Mons.
Gisteren was de jeugd aan de beurt. Daar wonnen Vanessa Leroy (Meisjes Junioren), Olivier Rouquette & Aurélien Hees (Jongens Junioren), Alix Graftiaux (Meisjes Kadetten), Stéphane Hanssens (Jongens Kadetten), Chloë Graftiaux (Meisjes Miniemen), Florian Castagne (Jongens Miniemen), Mathilde Brumagne (Meisjes Benjamins) en Sam Van Den Driessche (Jongens Benjamins).
Later deze week komt er ook nog een artikel, foto's en een videootje.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,