Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Belgische finalisten in overvloed te Annecy

Belgische finalisten in overvloed te Annecy

30 oktober 2006

Onze jongeren klimmen en ze doen het steeds beter en beter. Het afgelopen weekend waren ze in Annecy le Vieux met zijn gevijven die doorstootten naar de finales van de European Youth Cup. En zo lukten ze erin om in elke categorie waarin er Belgen deelnamen een finalist(e) te hebben. Daarbij klommen ze complexloos, profiteerden ze ten volle van de misstappen van anderen en konden enkele plaatsen goed maken. De gelukkigen waren Nicolas Matthieu (10e Youth B), Sam Van den Driessche en Mathilde Brumagne (7e en 4e Youth A), Michaël Timmermans en Chloé Graftiaux (6e en 5e junioren).
[Update] Volledige resultaten en foto's beschikbaar op deze pagina.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,