Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Belgische Jeugdkampioenschappen Boulder en Lead op 2 en 9 maart

Belgische Jeugdkampioenschappen Boulder en Lead op 2 en 9 maart

28 februari 2013

Het nationaal jeugdseizoen nadert zijn ontknoping. Of ze nu adepten zijn van het boulderen of van het leadklimmen, allen zullen ze de komende weken hun laatste wedstrijden van het officiële seizoen 2012-2013 klimmen. Op zaterdag 2 en 9 maart staan de Belgische Kampioenschappen op de kalender: eerst boulder in L'Escale te Arlon, vervolgens lead in Altitude CCM te Braine-l'Alleud. De toeschouwers van deze laatste kunnen nadien blijven plakken voor het Banff Mountain Film Festival dat start om 20u.

Terwijl de lijst van geselecteerde atleten gekend is voor de eerste wedstrijd zijn de inschrijvingen voor de tweede geopend tot maandag 4 maart op de site van de Belgian Commission for Competition Climbing.
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Foto's 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,