Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Belgische klimmers demonstreren op de Trophée Chloé Graftiaux

Belgische klimmers demonstreren op de Trophée Chloé Graftiaux

21 november 2012

De Trophée Chloé Graftiaux wist afgelopen zaterdag weer een massa volk op de been te brengen. Meer dan 300 personen trokken naar Rouvroy in het noorden van Frankrijk om deel te nemen aan de ondertussen reeds derde editie van deze wedstrijd die een eerbetoon is aan de te jong gestorven beloftevolle klimster.
Voor de gelegenheid tekende België present met enkele klimmers op het podium te beginnen met Nicolas Farcy bij de seniors. Hij demonstreert met 43 van de 45 boulderproblemen op zijn ticklist. Hij gaat in het klassement de Fransman Kevin Lopata vooraf.
Een zelfde stramien bij de jeugd: Harold Peeters en Zara Cooreman tonen de weg in het begin van de dag bij de Youth C. Marion Hardy en Nicolas Collin eindigen eerste en tweede bij de Youth B en Ninon Dutrieux wint bij de junioren. Missie geslaagd voor onze vertegenwoordigers.
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,