Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
BK senioren: dienstmededeling

BK senioren: dienstmededeling

14 maart 2005

Tot woensdagmiddag 16 maart kan je nog inschrijven voor het Belgisch Kampioenschap Moeilijkheidsklimmen voor Senioren (lees niet: veteranen) in Face Nord te Mons/Bergen.
De routebouwers lieten ons weten dat ze vanaf vandaag starten met het verplaatsen van modules en afbreken van bestaande routes om ons zaterdag een superspannende wedstrijd te kunnen voorschotelen. Deelnemers aan de wedstrijd worden verzocht zich te onthouden van klimpartijen in Mons en gewone bezoekers zullen er in de loop van de week een ietsje minder klimoppervlak ter beschikking hebben.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,