Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Bleau Open 2006, het was weer super!!

Bleau Open 2006, het was weer super!!

27 november 2006

Den Bleau heeft zijn naam goed gekozen. Ik hou van Fontainebleau en deze namiddag had ik de hele tijd het gevoel dat ik daar zat. Het is met die woorden dat de fransman Nicolas Januel het volledige Bleauteam dankte voor de puike wedstrijd die hij glansrijk won. Hij kon zich onderscheiden in de 30 boulderproblemen die de 183 deelnemers aan deze editie voorgeschoteld kregen. Het was een succes dat verder reikte dan onze landgrenzen. Klimmers uit het noorden, het oosten en het zuiden kwamen massaal opdagen en net zoals bij de heren werd de trofee bij de dames opgeëist door een buitenlandse. De nederlandse Suzan Franzen Dudink kon zaterdag reeds overtuigen.
Alle resultaten en foto's kan je hier terugvinden.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,