Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Bleau Open Teams aanstaande 4 en 5 mei te Gent

Bleau Open Teams aanstaande 4 en 5 mei te Gent

1 mei 2013

Komend weekend vindt de Bleau Open Teams plaats in Klimzaal Bleau te Gent. Zij die het niet weten herinneren we er aan dat deze boulderwedstrijd open staat voor ploegen van drie klimmers. Het is dus in overleg met je klimpartners dat je de boulders te lijf moet gaan, want alleen het toppen van een boulder door twee klimmers van dezelfde ploeg levert de zo gegeerde punten op. Voor wie zich nog afvraagt hoe je best een ploeg samenstelt heeft het Bleauteam nog een suggestie: "Opteer voor één biceps-beest, één dal-danser, en één, euh, gespierde doch technisch volleerde klimmer."

De Bleau Open Teams is gekend voor de vriendschappelijke sfeer. Ook dit jaar weer zal de organisatie de bestverklede ploeg uitkiezen.
Het is bijna weekend, dit is dus een laatste herinnering voor iedereen die wil deelnemen aan deze boulderwedstrijd voor ploegen, de enige in zijn soort in België. Wees er snel bij.

  • sessie 1: zaterdag 4/5 van 19u00 tot 22u30
  • sessie 2: zondag 5/5 van 13u30 tot 17u00

Deelnameprijs: 30 euro per ploeg
info en inschrijvingen: http://bleauopen.belclimb.net
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

RegistrerenGerelateerde inhoud 
nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,