Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Blok Challenge in Hoboken

Blok Challenge in Hoboken

27 augustus 2010

Na vier jaar afwezigheid kan je je nu eindelijk verkneukelen bij de terugkeer van de befaamde Blok Challenge in Klimzaal Blok in Hoboken. Het concept is nog steeds hetzelfde: gedurende vijf dagen kunnen de deelnemers zich uitleven in de 20 wedstrijdboulders.
Des te moeilijker de route is die je klimt, des te meer punten je bij elkaar sprokkelt en des te hoger je ranking in het klassement. Je mag tot in de eindigheid werken in de routes, maar er zijn slechts 3 officiële pogingen toegestaan. Na de drie manches worden de punten opgeteld en de winnaar, zowel bij de mannen als de vrouwen, wordt beloond met een 3 maanden abonnement van de zaal.

De eerste van de 3 manches wordt tussen 6 en 10 september gehouden. Goed om weten is ook dat de zaal op 4 september opendeurdag houdt; je kan er dan klimmen aan de helft van de prijs, er worden films vertoond, de jongsten kunnen een les meepikken en je kan ook genieten van een feestelijke bbq.

Kalender Blok Challenge

Manche 1: van 6 tot 10 september
Manche 2: van 4 tot 8 oktober
Manche 3: van 8 tot 12 november

Info

Deelnemen kost 10 Euro voor de 3 manches + klimbeurt
Inschrijven ter plaatse

De website van Klimzaal Blok

Blok Challenge 2010
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


28/08/2010
join the fun guys and gals!!


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,