Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Blok Open, een succes na het ontbreken

Blok Open, een succes na het ontbreken

De klimmers die dit weekend naar Hoboken afzakten waren met velen, 141 om precies te zijn. Ze kwamen er voor de Blok Open, een gemoedelijke wedstrijd, die toch een mooie strijd opleverde. Je kon er inschrijven voor de softe of de harde versie, naargelang de dag waarop je deelnam. De zaterdag was namelijk gereserveerd voor klimmers die rustig op het gemak wilden klimmen, terwijl je op zondag welkom was om je stevig in het zweet te werken.

Sepp Breesch, organisator: "Het was een fijne en gezellige wedstrijd met verdiende en dominante winnaars." Op de podiumplaatsen vinden we de normale habitués terug. Bij de heren gaat Jérôme De Boeck Nicolas Farcy vooraf, terwijl Magali Hayen het verschil maakte bij de dames.
"Viftig juweeltjes gebouwd door onze vaste routebouwers zorgden voor de nodige uitdagingen, overwinningen en af en toe frustraties bij enerzijds de talrijk opgekomen en heel gemotiveerde recreanten en anderzijds de aanwezige en veelal bekende mutanten. Een relaxte sfeer op beide dagen en in het totaal 141 deelnemers maakten dat het een mooie editie van de Blok Open was, wij hebben er -na het ontbreken van de Blok Open in 2013- weer zin in gekregen."

Resultaten en foto's van de Blok Open 2014
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Foto's 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm