Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Blueberry Hill organiseert succesvol haar eerste wedstrijd

Blueberry Hill organiseert succesvol haar eerste wedstrijd

Een officiële klimwedstrijd organiseren gaat niet vanzelf. In België kunnen we het aantal clubs die de uitdaging aandurven op één hand tellen. Afgelopen zaterdag leek daar een tweede hand bij te komen. Blueberry Hill stelde zich dit jaar namelijk kandidaat als gastheer voor de derde manche van de Belgische Beker voor de Beloftes (Belgian Youth Cup). Gelukkig maar, want oorspronkelijk zou klimzaal Stone Age dit doen.
Zo’n 105 klimmers trokken naar de Kortrijkse zaal om het beste van zichzelf te geven. Ook de solidariteit van klimzaal Klimax, die helpende hand was tijdens de wedstrijd, leidde tot een echt succesverhaal.
De prestaties waren ook niet min. Koen Baekelandt behaalde in zijn thuishaven verrassend de overwinning bij de junioren. Maar ook Jasper Van Malderen (D), Héloïse Doumont (A), Simon Lorenzi (A) en Anak Verhoeven (Junior) verdienen alle eer met drie eerste plaatsen in drie wedstrijden. Klimax behaalt de overwinning voor beste team (foto).

Klassement per categorie:

Resultaten van de Belgian Youth Cup 3

Foto: Gina de Regt
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm