Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Boulderen op de Groenplaats in Antwerpen, het is mogelijk dit weekend!

Boulderen op de Groenplaats in Antwerpen, het is mogelijk dit weekend!

Vaak komt boulderen in de stad neer op een poging tot urban climbing. Vanaf vrijdag stopt de reizende klimzaal Pepsi Max Rocks on Tour gedurende 5 dagen op de Groenplaats, in het hart van Antwerpen. Op twee passen van de winkelwandelstraten kan je je verwachten aan veel verwonderde blikken van voorbijgangers. Als je de weersverwachtingen mag geloven dan kan je je ook verwachten aan een eerder heldere hemel en de aangename warmte om aan sportbeoefening te doen. Laat je dus verleiden door de uitdaging.

Noteer ook dat voor zij die een extra pikant accent toe willen voegen aan hun bezoek de derde en laatste manche van de Tour op het programma staat met reeds meer dan 70 ingeschreven klimmers. Je kan hen nog vervoegen door je in te schrijven via de site van het evenement. Aan de lijst van ingeschrevenen te zien belooft het zaterdagavond een spetterende finale te worden.

De site van Rocks on Tour

Rocks@Antwerpen
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


25/09/2011
De winnaar van Rocks on tour @ Antwerpen was Jurgen Lis, die ook in het eindklassement de hoogste score haalt. 2de en derde plaats zullen wss snel op belclimb verschijnen


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm