Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Bouldergeweld!

Bouldergeweld!

November en december zijn traditioneel de maand van de boulderwedstrijden in ons landje.

Op 6 november is het Bloc for fun in Altitude CCM (Braine l'Alleud). Dit moet zowat de meest vriendschappelijke boulderwedstrijd zijn, met een aanvangsniveau van 5e graad.

De BCCC vraagt ons nog volgende dienstmededeling te verspreiden voor de derde manche van de Belgian Boulder Cup (13 november in Entre Ciel et Terre): alle deelnemers dienen 2 t-shirts mee te nemen (opwarming & wedstrijd) en dienen zich nog steeds in te schrijven voor deze manche (online via deze link), ook al werd het deelnamegeld reeds voor de 3 manches betaald!

De inschrijvingen voor de  Bleau Open Bouldering Sensation (3 en 4 december) in Bleau (Gent) gaan traditioneel van start op 1 november. Ook dit jaar is dat zo en inschrijven doe je via de Bleau website.

In Hungaria (Leuven) vindt de jaarlijkse Hungaria Blokwedstrijd een week later plaats, op 11 december. Meer info daarover volgt uiteraard nog!
Happy bouldering!


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm