Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Bouldergeweld op komst

Bouldergeweld op komst

Het jaareinde wordt druk voor de competitief ingestelde boulderaars onder ons. Op 7 november wordt het startschot gegeven in Altutude CCM (Braine l'Alleud) met een Bloc for Fun, een vrienschappelijke boulderwedstrijd met een goed doel. Eind november, op 27 en 28 meerbepaald, worden de grote kanonnen uit binnen- en buitenland verwacht in Bleau (Gent) voor de jaarlijkse Bleau Open. Hetzelfde deelnemerspubliek wordt ook verondersteld aanwezig te zijn op de Open Blokwedstrijd in Hungaria (Leuven) op 5 december.
Inschrijven voor Braine l'Alleud en Leuven is reeds mogelijk via de alombekende belfaxemail procedure. Voor de Gentse wedstrijd is het wachten tot 1 november! Allen daarheen!
Laat ons ook even kijken hoe het staat met het aanbod moeilijkheidsklimmen. Aanstaande zaterdag gaat de eerste manche van de Belgian Climbing Cup door in Itinéraires (Brussel). Inschrijven is in extremis nog mogelijk via het secretariaat van de BAC en ook uit Klimax hebben we een competitie-aankondiging: het Open Vlaams Jeugdklimkampioenschap gaat dit maal niet door in november maar is verschoven naar 15 januari 2005.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm