Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Bronzen wereldbeker start voor Graftiaux

Bronzen wereldbeker start voor Graftiaux

16 mei 2010

Chloé Graftiaux leverde afgelopen zaterdag strijd met de besten. Tijdens een zeer fel bevochten finale klasseerde ze zich 3e op de openingsmanche van de Wereldbeker Boulder te Greifensee in Zwitserland. Alles werd beslist door het aantal pogingen met de Amerikaanse Alex Johnson die zich met één boulder en 4 zones in 6 pogingen van de winst verzekerde. Eén poging minder voor de Japanse titelverdedigster Akyio Noguchi.

Chloé geeft toe: Ik ben enorm tevreden. In een prachtige ambiance lukte ik erin zonder stress te klimmen. Ik vertrek dan ook met vertrouwen naar Wenen over twee weken.

Een goede start voor een parcours dat dit jaar uit 7 manches bestaat. Aan mannelijke zijde was het ook zeer spannend. De Oostenrijker Kilian Fischhuber en de 17-jarige Tsjech Adam Ondra lieten elkaar geen duimbreed toe in de finale. De betere in de halve finales ging met winst lopen: Kilian.

Resultaten van de finale's
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,