Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Brumagne en Favresse Kampioenen van België 2007

Brumagne en Favresse Kampioenen van België 2007

24 maart 2007

Nicolas Favresse heeft zijn comeback niet gemist. Na twee jaar afwezigheid in het competitiecircuit heeft hij zijn winning mood weer beet. En dat bleek maar al te duidelijk uit het à vue klimmen van de finaleroute van dit Belgisch Kampioenschap 2007, 8a+... Bij de dames was de opkomst iets lager dan verwacht maar dat heeft de spektakelwaarde niet gekelderd. Uit het kliekje van 5 kon Mathilde Brumagne zich, voor een tweede jaar op rij, doen opvallen als de sterkste van het lot.
Een speciale vermelding verdient het organiserend team van Klimax en de juryleden in generale repetitie voor de wereldbekermanche in september.
Resultaten en foto's op deze pagina.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,