Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Caulier en Mignon winnen op de 3 heures Chrono in Face Nord

Caulier en Mignon winnen op de 3 heures Chrono in Face Nord

Wie niet sterk kan zijn, moet slim zijn. Of een combinatie van de twee. Dat laatste is misschien wel de ideale uitgangspositie voor de 3 heures Chrono de Face Nord. Ofwel knal je al de boulders, zoals Chloé Caulier. Ofwel knal je al de hardste boulders, zoals Olivier Mignon. Afgelopen zaterdag leverde hun respectievelijke strategie hun de overwinning op voor de editie van 2011. Voor de anderen, restte er nog een derde strategie: die van het maximum plezier uit de wedstrijd halen. En, moeilijk was dat niet, met maar liefst 70 nieuwe boulders voor de 100 deelnemers. 
Met 60 boulders 'in de sjakosh', plaatste Chloé zich meteen achter Olivier in het algemene klassement. Ze ging een tweede man, Jérôme Franssen, met slechts enkele punten vooraf.

Bij de min-14jarigen was het Thomas Champagne die voor de tweede optie koos. Met 23 boulders eindigde hij 5de in het algemene klassement, en eerste in zijn categorie. Bij de meisjes ging de overwinning naar Camille Massaux die 26 boulders wist te toppen.

Resulaten en fotomateriaal van de 3 heures Chrono 2011
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm