Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Chloé 8ste in Vail

Chloé 8ste in Vail

8 juni 2008

Er was een verplaatsing naar de Verenigde Staten voor nodig om Chloé Graftiaux een plaats in de top 10 van de Wereldbeker te zien behalen. Ze eindigde 8ste in Vail Colorado.

In Vail zagen we voor het eerst een confrontatie tussen de Noord-Amerikaanse armada en de tenoren van het internationale wedstrijdklimmen. Daar waar de Amerikaanse Alex Johnson de overwinning behaald bij de dames, eindigt de eerste Amerikaan, Paul Robinson, pas op de 3de plaats achter de Oostenrijkse keizer Kilian Fischhuber (1). Chris Sharma eindigt 8ste.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


9/06/2008
In de kwalificaties was ze nog 3e. Toch dikke proficiat

10/06/2008
Ze heeft blijkbaar de max in kwali gegeven. Enkel twee routes uitgeklommen op 4 maar een 3de plaats in de tijdelijke klassement. Voor de semi was het enkel een kwestie van poging

Hube


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,