Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Chloé en Muriel vertrekken in Aviles en geven ons hun impressies

Chloé en Muriel vertrekken in Aviles en geven ons hun impressies

23 september 2007

De zesde en laatste dag van de wereldkampioenschappen was weggelegd voor het boulderen. Voor haar vierde wedstrijddag deed Chloé Graftiaux meer dan zich gewoon verdedigen. Spijtig genoeg kwam ze enkele centimeter te kort om een noodzakelijke derde boulder te toppen om door te gaan naar de finale. Ze wordt 12de. De Oostenrijkse Anna Stöhr en de Rus Dmitry Sharafutdinov kronen zich wereldkampioen.
Hubert was in Aviles en profiteerde er van om de nog verse impressies van Muriel Sarkany en Chloé Graftiaux te verzamelen (artikel). De volledige resultaten alsook een 50-tal foto?s zijn te bewonderen op deze pagina.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,