Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Chloé Graftiaux, 1e op het Climbing Works International Festival te Sheffield

Chloé Graftiaux, 1e op het Climbing Works International Festival te Sheffield

21 maart 2010

Afgelopen zondag ging in Sheffield het Climbing Works International Festival door, een generale repetitie drie maanden voor de Wereldbeker Boulder die er door gaat. In aanwezigheid van een panel internationale sterren kon Chloé Graftiaux zich terecht op de hoogste trede plaatsen voor de Oostenrijkse Johanna Ernst, Wereldkampioene Lead 2009. Het is in aantal pogingen dat de twee concurentes zich onderscheiden hebben in de finale.

Chloé vertelt: "Ik ben ten zeerste tevreden met dit resultaat vermits ik eigenlijk nog niet op de top van mijn kunnen zit. Mijn voorbereiding startte nog maar net, na een winter met wedstrijden ijsklimmen. Het geeft me alvast vertrouwen voor het vervolg van het seizoen."  En dat vervolg zal onder andere het Belgisch Kampioenschap Petzl Lead zijn dat plaatsvindt komende zaterdag 27 maart in Entre Ciel et Terre.

Aan mannelijke zijde wint de Fransman Gérôme Pouvreau voor de Italiaan Gabriele Moroni.

We noteren ook dat dit een wedstrijd buiten categorie was: 200 klimmers, geen inschrijvingsgeld, een gratis avondmaal voor iedereen... Kortom, een zeer goede ambiance en een perfecte organisatie.

De podia van het Climbing Works International Festival
Volledig verslag op de site van Chloé Graftiaux
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,