Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Chloé Graftiaux, 3de plaats in Erlangen

Chloé Graftiaux, 3de plaats in Erlangen

1 april 2007

Na amper één jaar internationale boulderwedstrijden toonde Chloé Graftiaux met haar eerste podium in het boulderen waartoe ze echt in staat is. Een derde plaats die ontsproot uit haar doorzettingsvermogen bij de eerste manche van de IFSC Boulder Climbing Worldcup te Erlangen (Duitsland). De Oekraïense Shalignina en de Franse Danion werden respectievelijke 1ste en 2de. Onze mannelijke landgenoten deden meer dan zich simpelweg verdedigen. Nicolas Farcy en Jonathan Thomas topten elk drie boulders in de kwalificaties en werden 35ste en 37ste. De eerste plaats was weggelegd voor Mykhaylo Shalagin.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,