Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Chloé Graftiaux 5e in Busteni

Chloé Graftiaux 5e in Busteni

7 februari 2009

Afgelopen zaterdag ging in Busteni, Roemenië, de derde en laatste manche van de Wereldbeker ijsklimmen door. Chloé Graftiaux haalt er een prachtige 5e plaats en eindigt eveneens vijfde in het eindklassement. In 2008 eindigde ze 14e.

Chloé: Ik had aan het begin van dit seizoen niet voorzien om aan alledrie de manches deel te nemen. Gezien de resultaten op de eerste twee wedstrijden (5e te Val Daone en 6e op het Wereldkampioenschap te Saas-Fee), wou ik toch mijn plaats in het algemeen klassement verdedigen. Ik ben enorm tevreden dat ik de finaleroute topte. Het eindklassement werd dan ook bepaald door de klimsnelheid.

De Russische Marie Tolokonina en de  Oostenrijker Markus Bendler winnen de wereldbeker.
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,