Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Chloé Graftiaux eindigt 6e op het Ice Climbing Championship

Chloé Graftiaux eindigt 6e op het Ice Climbing Championship

26 januari 2009

Toewijding loont. Chloé Graftiaux eindigde 6e in de finale van het Wereldkampioenschap Ijsklimmen dat zaterdag plaatsvond in Saas-Fee. Weer maar eens speelde de factor snelheid een belangrijke rol in het eindklassement.

Chloé: De route was zeer lang en puur ijs, je moet dan ook zowel de technieken beheersen als over een goede timing beschikken. De toegestande tijdsduur is best wel kort en dus moet je u haasten om zo ver mogelijk te geraken. Er is geen tijd om even te rusten onderweg. Ik had niet gedacht nog zo mee te kunnen vechten terwijl ik toch zeer "pêtée" was. Ik ben zeer tevreden, temeer daar ik zeer dicht op de andere meisjes volg.

Resultaten van de finales
Site van Chloé
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,