Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Chloé Graftiaux knap derde op de Open du Mont-Blanc

Chloé Graftiaux knap derde op de Open du Mont-Blanc

30 november 2009

Volop gebruikmakend van haar centrale uitvalsbasis in Frankrijk, neemt Chloé Graftiaux volop deel aan allerlei mogelijke wedstrijden. De meest recente competitie waar ze mee voor de overwinning streed, was de Open du Mont Blanc. Tegelijkertijd doet de wedstrijd ook dienst als eerste manche voor de Franse beker difficulty. Ze eindigde er derde. Helemaal niet slecht als voorbereiding op de Scarpa Boulder die op 12 december in klimzaal Bleau in Gent doorgaat.
De overwinning in Chamonix ging weliswaar naar Hélène Janicot, die eerder de European Youth Series bij de cadetten wist te winnen. Ze eindigde voor de Wereldkampioene Junior Charlotte Durif. Bij de mannen ging de overwinning naar Flavien Guerimand.

De site van Chloé Graftiaux
De site van Scarpa Boulder

Bron: www.kairn.com
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,