Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Chloé Graftiaux vijfde op het ijs van Kirov

Chloé Graftiaux vijfde op het ijs van Kirov

10 januari 2010

We weten ondertusssen dat Chloé Graftiaux van alle markten thuis is. Afgelopen zaterdag greep ze bij min 25° de vijfde plaats op de eerste manche van de Wereldbeker IJsklimmen die plaats vond in Kirov, een klein stadje op 1000 km van Moskow. De Italiaanse Angelika Rainer en de Oostenrijker Markus Bendler wonnen deze manche.

Doordat de wedstrijd op zulke afgelegen plaats werd gehouden en door de slechte weersomstandigheden, trokken alleen de beste Europese klimmers samen met een aantal Amerikanen en een handvol Aziaten naar het verre Rusland. De Russen daarentegen, waren, zoals wel te verwachten, in grote getalen aanwezig.

Chloé geeft wat duiding: "Gisteren had ik het vreselijk koud aan mijn handen, maar ik heb toch alles proberen geven. Ik ben best tevreden, ookal heb ik deze keer naast een podiumplaats gegrepen. Het was alleszins een bijzonder fijne ervaring, en al zeker een heel goede training voor de volgende manches."

Volgend weekend zal Chloé deelnemen aan de tweede manche van de beken in Val Daone in Italië.

De finaleresultaten
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,