Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Chloé schitterend tweede op Île de la Réunion

Chloé schitterend tweede op Île de la Réunion

6 mei 2007

Voor het eerst in de geschiedenis van de IFSC Boulder Climbing Worldcup, werd met het oog op het eventueel Olympisch worden van het klimmen de oversteek gemaakt naar Afrika. Het Franse Île de la Réunion trok echter slechts de aandacht van 25 klimmers en 11 klimsters. Dat weerhield Chloé Graftiaux er echter niet van om voor het eerst de 2de plaats in beslag te nemen in een Boulder worldcup. De Française Juliette Danion mocht in eigen land nog maar eens zegevieren. Bij de mannen was de overwinning voor de Brit Andrew Earl die hiermee zijn eerste wereldbekerwedstrijd won. De volledige resultaten kan je hier raadplegen.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,