Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Climbing Clash in Bleau op 8 januari

Climbing Clash in Bleau op 8 januari

Mensen die nog iets te zwaar staan na de feesten kunnen zaterdag 8 januari in klimzaal Bleau (Gent) terecht voor de Rock Pillars Climbing Clash, een laagdrempelige, recreatieve en gratis wedstrijd die de Bleau Open Speed en de Survival of the Fittest combineert. Calorieënverbruik gegarandeerd!

Om 18u00 gaat de jeugd tot en met 9 jaar van start met de speedwedstrijd, om 18u45 is het de beurt aan de 10 tot 13-jarigen. Iedereen vanaf 14 jaar mag erin vliegen vanaf 19u30.
Rond 21u00 beginnen de oudsten aan de traversée van de Survival of the Fittest. Hoe laat je aan de bar belandt heb je grotendeels zelf in de hand...

De routes hangen er al, en zijn à volonté te testen. Alle info vind je op de site van klimzaal Bleau.
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm